środa, 20 grudnia 2017

Przepis: Jajka Faszerowane

Przygotowanie:
Ugotować na twardo jaja, obrać. Każde jajko przeciąć wzdłuż na połowę. Usunąć żółtka a w jego miejsce nałożyć farsz.

Szynkowy farsz:
szynkę drobniutko pokroić, wymieszać z żółtkiem i majonezem i przyprawić.

Pomidorowy farsz:

Pomidory sparzyć i obrać ze skóry, usunąć dokładnie miąższ, drobno posiekać, połączyć z żółtkami i majonezem

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów, Annie Rigg

  Autor :  Annie Rigg Wydawnictwo :  RM Data wydania : 2017 Liczba stron : 196 Gatunek : kulinaria, przepisy kulinarne Oprawa : Miękka Cena ...

Copyright © Gotuje Karolcia , Blogger