środa, 25 grudnia 2019

Tort z Rokitnikiem, Słodka Strefa


Tort z Rokitnikiem to ciasto na piernikowym spodzie z warstwą ciemnej praliny, wypełnienie mus z białej czekolady i rokitnika. Oblany polewą z czerwonej porzeczki i lekko obsypana wiórkami czekoladowymi. Orzeźwiające! Zniknął momentalnie ze stołu świątecznego. Rodzina zachwycona!
  


Za możliwość przetestowania dziękuje

3 komentarze:

  1. Wow! Takiego torcika właśnie brakowało na moim świątecznym stole. Zrobię za rok!

    OdpowiedzUsuń
  2. Wygląda fenomenalnie, jak namalowany.

    OdpowiedzUsuń
  3. piernikowy spód... więcej mnie nie musisz zachęcać:)

    OdpowiedzUsuń

Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów, Annie Rigg

  Autor :  Annie Rigg Wydawnictwo :  RM Data wydania : 2017 Liczba stron : 196 Gatunek : kulinaria, przepisy kulinarne Oprawa : Miękka Cena ...

Copyright © Gotuje Karolcia , Blogger