środa, 20 grudnia 2017

Recenzja: Konfitura z jagód nisko słodzona

Owoce czarnych jagód zbierane są w polskich lasach na ekologicznie czystych terenach. Drobne owoce są wyselekcjonowane i odpowiednio przygotowane. Jagody, dzięki subtelnemu smakowi i walorom zdrowotnym powinna być stałym elementem diety. Świetnie smakuje jako dodatek do pieczywa, wypieków, można ją jeść jako deser. Bardzo lubię jagody, więc konfitura którą otrzymałam smakuje mi znakomicie. Mogłaby być trochę gęstniejsza ale nie jest to problemem. Bardzo dobrze smakuje z chlebem chrupkim.


+ nisko słodzone, wydajna, średnio gęsta i smaczna(pyszna)

- brak 

Naprawdę warty polecenia. Pyszna konfitura.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów, Annie Rigg

  Autor :  Annie Rigg Wydawnictwo :  RM Data wydania : 2017 Liczba stron : 196 Gatunek : kulinaria, przepisy kulinarne Oprawa : Miękka Cena ...

Copyright © Gotuje Karolcia , Blogger