środa, 20 grudnia 2017

Recenzja: Syrop malinowy 100% z owoców malin


Dzięki tradycyjnej recepturze syrop zachował naturalny wspaniały smak i delikatny aromat malin.

Można stosować: przy przeziębieniach, jako środek rozgrzewający, powodujący „ciepłe pocenie”, stosowany jako dodatek do herbaty. Przy częstym stosowaniu łącznie z syropem różanym czyni organizm odporniejszym na przeziębienia. Syrop o podwyższonej wartości odżywczej. Syrop z połączeniu z wodą mineralną bardzo dobrze smakuje. Jednak używany musi być w nie dużej ilości, wtedy nie jest za słodki. Zaspakaja pragnienie. Każda osoba powinna skosztować ten pyszny syrop!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów, Annie Rigg

  Autor :  Annie Rigg Wydawnictwo :  RM Data wydania : 2017 Liczba stron : 196 Gatunek : kulinaria, przepisy kulinarne Oprawa : Miękka Cena ...

Copyright © Gotuje Karolcia , Blogger